Az Önce Duyuruldu! Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alacak!

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O.) Kabin Memuru alımı yapacak. THY A.O Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından kabin memuru alınacağını duyurdu...

Az Önce Duyuruldu! Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Az Önce Duyuruldu! Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alacak!

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O) Genel Müdürü ve CEO'su Bilal Ekşi, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden, THY'nin yeni kabin memuru alımı yapmaya hazırlandığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından "Bizimle uçmaya var mısınız? Türk Hava Yollarının büyümesi ve müşteri memnuniyeti için bizimle çalışacak Kabin Memuru arkadaşları arıyoruz. Detaylar Web sitemizde.." dedi.

Fakat Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesinde henüz kabin memuru alımına ilişkin bir duyuru yer almıyor. THY'nin resmi internet sayfasında an itibariyle, yetiştirilmek üzere pilot adayı, kaptan pilot adayı, Simülatör Eğitim Öğretmeni, Tecrübeli 2. Pilot adayı gibi ilanlar yer alıyor. THY Kabin Memuru alım ilanının da kısa sürede yayımlanması bekleniyor.

Her ilanda olduğu gibi söz konusu alımda da siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz. Son Dakika Haberlerini kaçırmak istemiyorsanız grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için TIKLAYIN.

THY Kariyer sayfasına göz atmak için https://p.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/#tcm92-18943 adresini ziyaret edebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Kas 2017 - 15:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

osman kartal buyrun arkadaşlar link - https://p.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/is-ilanlari-duyurular/turk-hava-yollari-kabin-memuru-olarak-gorev-yapacak-bay-bayan-calisma-arkadaslari-ariyoruz/index.html

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Kasım 15:20


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler