Aydın'da Yangın!

Aydın'da yangın paniği korku saldı. Detaylar yazımızda..

Aydın’da gece yarısı meydana gelen ikamet yangını, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Çevre sakinleri boş evde meydana gelen yangının madde bağımlıları tarafından çıkarıldığını iddia etti.
Yangın gece yarsısı saat 02:00 sıralarında İstiklal Mahallesi 1056 sokakta bulunan v e içerisinde kimsenin oturmadığı müstakil bir evde meydana geldi. Tek katlı müstakil evin çatısından dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kısa sürede büyüyen yangın evin tamamını sararken, itfaiye ekipleri evin bitişinde bulunan diğer evin de yanmaması için tedbir aldı. Evin, İsmail E. isimli şahsa ait olduğunu ve kullanılmadığı için madde bağımlılarının mekanı haline geldiğini belirten çevre sakinleri, “Ev boş, müstakil ve kullanılmadığı için barınacak mekan arayanların adeta uğrak yeri haline gelmiş durumda. Giren çıkan belli değil. Bu yangının da madde bağımlıları tarafından çıkarıldığını düşünüyoruz” diye konuştular.

06 Nis 2015 - 08:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler