Avcılar'da Hayvanlarla İlgili Vahşet

Avcılar'da hayvanları kısırlaştırma ve rehabilitasyon merkezinde hayvanlar açlıktan birbirini yiyor. Detaylar yazımızda..

İstanbul'un en nezih semtlerinden Avcılardaki Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinden gelen haberler, iç karartıcı türden. Hayvanların aç kaldıkları için birbirlerini yedikleri kamera görüntülerince kaydedilip, delilleştirildi. Hayvanseverlerin, birbirlerini yiyen hayvan görüntülerine ulaşmaları ile merkeze tepkiler yağmaya başladı.



Vahşetin görüntüleri Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kaydedildi. Kısırlaştırma ve bakım için toplatılan sokak hayvanlarının kaderine terk edildikleri ortaya çıktı. Rehabilitasyon merkezinde çalışan bir personelin kaydettiği görüntüler vahşetin boyutlarını gözler önüne serdi.

YAŞAMAYA DERMANI KALMAYAN HAYVANLAR BİRBİRLERİNİ YİYEREK BESLENİYORLAR

Aç bırakılan ve bakımı yapılmayan sokak hayvanlarının içler acısı görüntüsü merkezin bulunduğu Gümüşpala’da kaydedildi. Görüntülere, sokak hayvanların son derece kötü koşullarda barındırıldığı ve aç bırakıldıkları yansıdı. Uzun süre aç kalan bazı hayvanların hayatta kalabilmek için son çare olarak birbirlerini yedikleri görüldü. Saldırdıkları hayvanları öldürdükten sonra yiyen sokak hayvanlarının görüntüsü, barınağın ne derece güvenli olduğu sorusunu akıllara getirdi.

03 Nis 2015 - 03:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler