Askeri araca bombalı saldırı!

Adıyaman'da PKK, 4’ü iş makinesi olmak üzere toplam 13 aracı ateşe verdi. Olay yerine giden zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen El yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 kahraman askerimiz yaralandı.

Adıyaman'da PKK, 4’ü iş makinesi olmak üzere toplam 13 aracı ateşe verdi.  Olay yerine giden zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen El yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 kahraman askerimiz yaralandı.

Adıyaman’da mermer ocağına haince baskın yapan PKK'lılar 4’ü iş makinesi olmak üzere toplam 13 aracı ateşe verdi. Olay yerine giden zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola önceden döşenerek tuzaklanan El Yapımı Patlayıcı infilak ettirildi. Ajanslara verilen bilgilere göre 2 kahraman askerimiz yaralandı.

Araçta bulunan askeri personelden, 1 uzman çavuş ile 1 astsubay hafif şekilde yaralandı. Yaralı askerler Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan uzman çavuşun patlamanın şiddetiyle fenalaştığı, astsubayın ise ayağından hafif yaralı olduğu öğrenilirken, genel sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

15 Ağu 2018 - 08:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Canalan - Adıyaman halkı hiçmi görmediniz? Niye ihbar etmediniz? Bana dokunmayan yılan bin yasasın derseniz yarın gelip sizi sokacak o yılan.. Kahraman,cesur mehmedimize acil sifhalar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 08:10
02

Polat - Ne saçmalıyon canalan olay mahalli kırsal alanda ve bölge dağlık ve sarp artı o bölgede bazı köylerin onlara yardım ettiği biliniyor (söyleniyor) yırtık dondan çıkar gibi balıklama atlama canalan..!!! Amcığı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 08:10
01

Olur - Canalan yanlısın var dedikleri bölgeyi biliyorum dag arası yer merkez veya evler yok şantiye dibinde ev yok en azından bunu bil ve adıyaman halkı teroru desteklemiyor nadir vardır her il de ki gbi ama destekleyen yok oyle koruyucuları bekçileri hep var yani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 08:10


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler