Annesini Boğarak Öldürmüştü! Mahkemede Anlattıkları Şok Etti

İstanbul Sarıyer'de bir bankada üst düzey yöneticilik yaptığı öğrenilen 57 yaşoındaki annesini boğarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Aslı Sönmezler, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Annesini Boğarak Öldürmüştü! Mahkemede Anlattıkları Şok Etti

İstanbul Sarıyer'de bir bankada üst düzey yöneticilik yaptığı öğrenilen 57 yaşoındaki annesini boğarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Aslı Sönmezler, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkemede annesiyle ilgili 'Beni hasta ediyordu , 5 günde bir yıkanıyordu' gibi şeyler söyleyen genç kız 'Cezama razıyım' dedi.  Dedesinin Türkiye'nin ilk masonlarından olduğunu öne süren genç kız, ayrıca Rusya ile ilgili uçak düşürülme hadisesini önceden bildiğini, sezgilerinin kuvvetli olduğunu söyledi. Sönmezler, "Cezaevinde insanın düşünmek için çok zamanı oluyor. Öncelikle şizofren olduğum yönündeki düşüncelere katılmadığımı belirtmek istiyorum. Benim algılarım çok kuvvetlidir. Rus uçağı düşürülmeden önce Ruslarla savaş çıkacağını söylemiştim. Ancak benim algılarımın açık olması, önceden bazı olayları tahmin edip bilip söylemem doktorlar tarafından yanlış değerlendirilmiş olabilir. Kesinlikle miras alabilmek için anneme karşı davranışta bulunmuş değilim.

Kendi çabalarımla yurtdışında okudum. İyi bir anne değildi. Anne sütüyle dahi beslemedi. Bana hep kötü davrandı. 5 günde bir duş alıyordu. Ölmesi gereken bir kadındı. Mesele kediler meselesi değildir. Zaten sağlıklı karar veren bir kişi de değildi. Ceza almaya razıyım. Belki ben de hastayım ama o kadın beni hasta ediyordu. Eğer bana bir ceza verecekseniz hak ettiğim bir ceza verin. Nefsi müdafaadan başka bir şey değildi. Annem beni sütüyle bile beslemeyi reddetmişti. Anne olmayı baştan reddetmişti. Ben müebbeti hak ettiğimi düşünmüyorum" şeklinde konuştu. Mahkeme heyeti sanığın cezasını olumlu hal nedeniyle ağırlaştırılmış müebbetten müebbete düşürdü.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Kas 2017 - 17:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler