Anket Sonucu Açıklandı: Çiftlik Bank Anketinin Sonucu Yok Artık Dedirtti

Çiftlik Bank vurgunu sonrası harekete geçen AREDA Danışmanlık bir anket yaptı. Yapılan ankette böyle bir organizasyonun yine olması durumunda katılacak kişilerin oranı açıklandı.

Anket Sonucu Açıklandı: Çiftlik Bank Anketinin Sonucu Yok Artık Dedirtti
Haber albümü için resme tıklayın

Çiftlik Bank dolandırıcılığı sonrası yapılan bir anketin sonuçları hayrete düşürdü.

Akdeniz Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Suat Kolukırık'ın koordinatörlüğünde AREDA Danışmanlık Şirketi tarafından gerçekleştirilen ''Çiftlik Bank'' anketine ait sonuçlar açıklandı. Açıklanan bu sonuçlara bakıldığında vatandaşların kısa yoldan para kazanma çabalarına ilişkin önemli veriler belli oldu.

Ankete katılan vatadaşların %90.7’lik bir kısmı çiftlik bank mağduriyetlerinin son bulacağına inanmıyor.

Haber7'de yer alan ankete göre, katılımcıların %19.6'lık bir oranı, daha önce benzer bir saadet zinciri organizasyonuna dahil olmuş ve bu tip organizasyonlardan haberdar olmada arkadaş çevresi %76.4 oranında belirleyici faktör olarak yer alıyor.

Ankete katılanların %64.8'i hayat standartlarını yükseltme ve kısa yoldan para kazanma %48.4 amacıyla sisteme dahil olunduğunu belirtirken, umduğunu bulamayanların oranı %85.2 seviyesinde gerçekleşti.

HALA KATILIRIM DİYENLERİN YÜZDESİ

Anketin en çarpıcı sonuçlarından biri de katılımcıların %20.4'lük bir kısmının hala uygun bir organizasyon olması durumunda katılma isteğinde bulunacağını ifade etmesi oldu.

KPSSCAFE.COM.TR  |ANKARA

24 Mar 2018 - 16:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler