Ankara Valiliğinden Önemli Uyarı! Bu Numaralara Sakın Aldanmayın

Ankara Valiliği, vatandaşlara çok önemli bir uyarıda bulundu. Uyarı da, kendilerini kurum müdürü olarak tanıtan dolandırıcıların numaraları verilerek; itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi...

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada; " İlimizde bulunan bazı şirket ve kuruluşların telefonlarını aramak suretiyle kendilerini Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan kişi ya da kişilerin, bu aramalarında 0533 318 00 59 numaralı telefonu kullandıkları, iletişim numarası olarak da 0533 055 00 59 numaralı telefonu bıraktıkları anlaşılmıştır.

Söz konusu numara arandığında ise, telefondaki şahısların ‘Ankara Valisi’nin saat 10.50 ile 11.50 arasında uygun olduğu ve bu numaradan arandığında görüştürüleceği’ iletilmektedir. Vatandaşlarımızın, telefonla arandıklarında kendisini Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan kişi ya da kişilere itibar etmemeleri, bu tür durumlarla karşılaştıklarında derhal 112 ACİL hattına müracaat ederek bilgi vermeleri ya da Ankara Valiliğine ait irtibat telefonunu (0312 306 66 66) arayarak bilgi paylaşmaları, telefonla dolandırıcılık suçu işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır. " ifadelerine yer verilerek; vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı...

kpsscafe.com.tr | KONYA

27 Mar 2017 - 16:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Seda - Neden 112 ambulans araniyor polis aranmasi daha mantikli degil mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 16:21


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler