Aile Bakanı Kaya'dan Taziye Mesajı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen canlı bomba saldırısı hakkında taziye mesajı yayımladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen canlı bomba saldırısı hakkında taziye mesajı yayımladı.  

Bakan Kaya'nın mesajı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesinde açıklamalar bölümünde yayımlandı. Yayımlanan açıklama " Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın terör saldırısına ilişkin açıklaması " başlığı ile paylaşıldı. 

Bakan Kaya'nın mesajı şöyle;

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu menfur olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum.

Terör örgütleri, bir kez daha masum sivilleri hedef alarak karanlık ve çirkin yüzünü göstermiştir. Masumların canına kasteden, doğrudan birlik ve beraberliğimizi hedef alan terör, hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaktır. Bu saldırı sadece ülkemize, milletimize yönelik bir saldırı değildir. Bu saldırı aynı zamanda tüm insanlığa yapılmıştır.  

Türkiye, 79 milyon tek vücut olarak her zaman teröre karşı koymaya devam edecektir. Teröristlerin her türlü alçaklığına, kalleşliğine rağmen bu millet teröre karşı onurlu duruşunu koruyacak, güvenlik güçleriyle bu topraklarda terörizmin kökünü kazıyacaktır.

Bizleri kararlı mücadelemizden hiçbir güç asla vazgeçiremeyecektir. İnandığımız değerler uğruna, milletimiz ve tüm insanlık adına mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

Dünyanın, özellikle de Batı ülkelerinin, yönetimleriyle, parlamentolarıyla, medyasıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla terör örgütlerinin bu oyununa karşı artık kararlı bir duruş sergilemelerini bekliyoruz.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun.

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

29 Haz 2016 - 22:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

simurg - önce hakkaniyetli davranıp kuruma yandaş almaktan vazgeçsin. taziye mesajını dünyanın öbür ucundaki liderler bile gönderiyor. taziye mesajı göndermekle yaptıkları haksızlık ve hukuksuzları kapatamazlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 22:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler