Afrin'de 6 Köy Daha Bölücü Teröristlerden Arındırıldı

Afrin'de 6 köy ve bir tepe bölücü teröristlerin işgalinden kurtarıldı. Zeytin Dalı Harekatı boyunca bölücülerden temizlenen bölge sayısı 208'e yükseldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ÖSO , Afrin'nin Kelanlı, Barakaş, Çalkama, Kovanlı, Çarkatlı ve Çakanlı köyleri ile 883 rakımlı bir tepeyi bölücü terör örgütü unsurlarından arındırdı. Gün içerisinde terörist işgalinden kurtarılan köy ve nokta sayısı 16'ya yükseldi. TSK ve ÖSO, Afrin'de bir tepeyi ve 6 köyü bölücü terör örgütünden arıındırdı.  Böylece TSK'nın Zeytin Dalı Harekatının başlangıcından bu yana kontrol altına aldığı bölge sayısı 208'e yükseldi. köy ve kritik noktalarla birlikte bu rakam 249'a ulaşmış oldu.  

Gün İçerisinde Kahreden Haber Geldi!

Bu arada Afrin'de arama-tarama faaliyetleri sırasında bölücü hainlerce tuzaklanan EYP'nin infilak etmesi neticesinde bir kahraman askerimiz şehit oldu. Bölgedeki operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

KPSSCAFE - ANKARA

15 Mar 2018 - 20:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler