Adalet Bakanlığı ADK KPSS ile Kamu Personeli Alımı Başvurusu Saat 17.00'da Bitiyor

Adli Tıp Kurumu kamu personeli alımına başvuru için son saatlere girildi. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? Hangi bölümlerden mezun olan adaylar başvuru yapabilir?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu tarafından geçtiğimiz hafta bir ilan yayımlandı ve kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 72 personel alımı yapılacağı belirtildi. İlana başvurular için son saatlere girildi.

Adli Tıp Kurumu tarafından yayımlanan ilanda Bilgisayar Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Tekniker ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrolarına personel alımı yapılacağı açıklandı. Yayımlanan ilana başvurular bugün (23 Şubat 2018(  sona eriyor. Başvuurlar saat 17.00'da sona erecek. Başvuru yapmak isteyen adayların internet üzerinden müracaatını bu saate kadar yapması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların 657 sayılı DMK'nın 48. maddesindeki genel şartları taşıyor olması, kamusal haklardan mahrum olmaması, herhangi bir sağlık sorununun olmaması, sicil kaydının olmaması şartlarının yanı sıra aşağıdaki mezuniyet ve KPSS şartını da taşıması şartı aranıyor:

Bilgisayar Mühendisi: Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi, Bilgisayar Sistemleri ve Ağları, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olması ve 2016 KPSS P3'ten 70 ve üstü almış olması,

Elektronik Mühendisi: Yükseköğretim kurumlarının Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği lisans programından mezun olması ve 2016 KPSS P3'ten en az 70 almış olması,

Tekniker; Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgi İşlem, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme, Telekomünikasyon, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi veya Mekatronik önlisans programından mezun olması ve 2016 KPSS P93'ten en az 70 almuış olması,

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Adalet Meslek Eğitimi, Adalet Önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olması ve KPSS'den en az 70 almış olması gerekmektedir.

BAŞVURU

Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu internetten alınmaktadır. Başvuru yapmak için TIKLAYIN

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

23 Şub 2018 - 10:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

özlem - ya lütfen artık muhasebeden alın 82 puan aldım ölecek puanım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:12


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler