Ablasıyla kavga eden komşularının arabasını yaktı

Adana'da yaşanılan olayda genç kız Ablasıyla kavga eden komşularının arabasını yaktı.

 Adana'da yaşanılan olayda genç kız Ablasıyla kavga eden komşularının arabasını yaktı.

Adana’da sevgilisi ile beraber yaşayan 18 yaşındaki Büşra Yücel, ablasını üzen komşularının arabasını yaktı. 

Adana’da 36 yaşındaki Hanifi Topal ile birlikta yaşayan 18 yaşındaki Büşra Yücel, ablasının tartıştığı komşularını, sevgilisiyle bir olup çileden çıkardı. 

Ablasını üzen komşularının park halindeki arabasını yakan genç kız, gözaltına alındı. 

42 yaşındaki Ümran Topal, komşu çocukları ile kavga eden çocuklarını görünce sinirlendi ve komşuları 49 yaşındaki Kenan Eker ve 25 yaşındaki Şafak Yılmaz ile tartıştı. Bu sırada kavgaya şahitlik eden 38 yaşındaki Hanifi Topal ve 2 aylık hamile olan sevgilisi 18 yaşındaki Büşra Yücel de olay yerine geldi. Tartışmada hızını alamayan Hanifi Topal ile Büşra Yücel, gece geç saatte dışarı çıkıp evlerinin önünde park halinde olan Eker ve Yılmaz ailesinin 2 otomobilini ateşe verdi. 

Yangın çıktığı haberini alan Eker ve Yılmaz ailesi gördükleri manzara karşısında donakaldılar. Otomobillerinin yandığını gören Eker ve Yılmaz ailesi anında itfaiye ve polisi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçları söndürdü. Otomobillerini yakan kişilerin kim olduğunu tahmin eden Eker ve Yılmaz ailesi,Halil Topal ve Büşra Yılmaz’dan şikayetçi oldu.  Gözaltına alınan çiftin Gasp Bürosu’nda ifadeleri alındı. ‘kundaklama’ suçundan mahkemeye sevk edilen çiftin alacağı ceza mahkeme sonunda belli olacak

SÖZCÜ

15 Nis 2015 - 21:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler