ABD-Rusya Restleşmesine Türkiye'den İlk Yanıt

Rusya ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki savaş tartışmaları gittikçe artıyor. Art arda gelen açıklamalar tansiyonu yükseltiyor. İki ülke arasındaki tartışma ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama geldi.

ABD ile Rusya arasındaki savaş gerilimi ile ilgili Türkiye'den ilk açıklama geldi. 

Avrusya  Ekonomi Zirvesi'ne katılan Başbakan Binali Yıldırım ABD-Rusya restleşmesi ile ilgili olarak "Sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar. Sonucu sivil insanlar ödüyor. Zaman rekabet zamın değildir. Zaman bölgedeki yaralı sarma zamanıdır" ifadelerini kullandı.

'Zaman sen daha güçlüsün, ben daha güçlüyüm'  kavgasını bir kenara bırakma zamanıdır" diyen Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

" El ele vererek gerçekten Suriye'nin de  Irak'ın da toprak bütünlüğünü sağlayarak terör örgütleriyle çifte standart  yapmadan, terör örgütleri arasında sıralama yapmadan topyekün mücadele zamanıdır.  Biz Türkiye olarak bunu yapıyoruz. Dost ve müttefiklerimizden biz daha çok empati  bekliyoruz. Bölgede yaptığımız bu fedakarlığın, bu büyük bedel ödemenin karşılığı  bu olmamalıdır."

BAŞBAKAN YARDIMCISI VE HÜKÜMET SÖZCÜSÜ BOZDAĞ'DAN İTİDAL ÇAĞRISI 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Doğu Guta'da kimyasal silahlar kullanıldığına dair veriler geliyor" diyen Bozdağ, ABD-Rusya restleşmesi ile ilgili de 'Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" ifadesini kullandı ve itidal çağrısı yaptı.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

11 Nis 2018 - 15:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler