8 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismara 5.5 Yıl Hapis

Erzurum'da akrabasının 8 yaşındaki kız çocuğuna okul bahçesinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 16 yaşındaki R.A. tutuklu yargılandığı mahkemece 5 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

8 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismara 5.5 Yıl Hapis

Erzurum'da akrabasının 8 yaşındaki kız çocuğuna okul bahçesinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 16 yaşındaki R.A. tutuklu yargılandığı mahkemece 5 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Geçtiğimiz eylül ayında meydana gelen olayın karar duruşması bugün yapıldı. Erzurum'da 3 Eylül'de , R.A. isimli şahıs okulun parkında oynayan akrabasının kızı 8 yaşındaki D.Y. cep telefonuyla oynama bahanesiyle yanına çağırdı. Daha sonra iddialara göre kızı kolundan tutarak okulun arka tarafına aydınlatma olmayan bir yere götürdü.

Burada cep telefonunu üzerine saklayarak D.Y'ye arattırmaya başladı. Bu sırada pantolonunu indiren ve kıza cinsel organını elleten R.A., "Olan biteni kimseye söyleme. Söylersen seni keserim" dedi. Küçük kız çocuğu durumu ağbeyine , ağabeyi de ailesine bildirdi. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan R.A. 9 eylül'de mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçlamaları kabul etmeyen R.A. kendisine iftira atıldığını anlatılanların tamamiyle yalan olduğunu iddia etti. Mahkemeye tanık olarak gelen küçük kız çocuğunun ağabeyi "Olay günü ben evimizin uzağında oyun oynadıktan sonra eve doğru geliyordum.

Evin yakınlarında bulunan okulun oraya geldiğimde R.'nin kardeşimi okulun arka tarafına götürdüğünü gördüm. Ben de karanlık olması nedeniyle ne yaptıklarını izledim. R. telefonu arkasına sakladı. Kardeşime telefonu bulması şartıyla oyun oynatacağını söylüyordu. Bir yandan da cinsel organını elletiriyordu. D.'ye 'Anne babana söylersen seni öldürürüm' dedi. Ben yanlarına gidince ikisi de kaçıp gittiler. Ben daha sonra eve gittiğimde olayı babama anlattım." dedi. Mağdur D.Y.'nin avukatı Kamuran Karahan, çocuk sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme mağdurun 12 yaşından küçük olması nedeniyle cezayı 10 yıla çıkarırken, suça sürüklenen çocuk sanığın yaşı nedneiyle indirim de yaptı ve cezayı 6 yıla düşürdü. İyi hal indirimi uygulanan mahkeme heyeti, 16 yaşındaki çobana 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası verdi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Kas 2017 - 22:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler