5 Yaşındaki Çocuğunun Önünde Eşini Öldürdü, Kavgayı Ayırmak İsteyen İki Kişiyi Yaraladı

Kayseri'de korkunç olay! 5 yaşındaki çocuklarının önünde kavga ettiler. Gözü dönen baba eşini ve kavgayı ayırmaya çalışan iki kişiye saldırdı...

5 Yaşındaki Çocuğunun Önünde Eşini Öldürdü, Kavgayı Ayırmak İsteyen İki Kişiyi Yaraladı

Kayseri'de tartıştığı karısını bıçakla öldüren şahıs, kavgayı ayırmak isteyen iki kişiyi de yaraladı. 40 yaşındaki Ferhat Y. Organize Sanayi Bölgesi 43. Cadde'deki iş yerinde 37 yaşındaki Hatice Y. isimli eşiyle tartışmaya başladı.

Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. Hatice Y.'yi öldüren kavgayı yatıştırmak isteyen Erol S. ile Hamza Y'yi bıçakla yaralayan Ferhat Y. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık Ekipleri talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, Erol S. ile Hamza Y. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sırasında çiftin 5 yaşındaki çocuğunun da iş yerinde olduğu belirtildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

23 Şub 2018 - 23:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler