4 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık Hakkında Karar Verildi-İşte Cezası

Adana'da geçtiğimiz ay yaşanan korkunç olayda Sedat K. isimli kişi, içkili geldiği düğünde 4,5 yaşındaki kıza tecavüz etmişti. Yaşanan korkunç olay sonrası yakalanan sapık hakkında mahkeme kararını verdi.

4 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden Sapık Hakkında Karar Verildi-İşte Cezası
Haber albümü için resme tıklayın

Adana'dan bir son dakika haberi geldi. Edinilen son bilgilere göre 4 yaşındaki küçük kıza tecavüz eden sapık için verilen ceza belli oldu.

Adana Bölge 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Sedat Keser, yattığı cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Duruşmada 4,5 yaşındaki B.Ç.'nin ailesinin avukatı da hazır şekilde bulundu.

Hakkında “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” suçaması ile 45 yıl, “Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Çocuğu Cinsel Amaçlı Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan da 21 yıl olmak üzere toplam 66 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Keser, suçlamaları kabul etmedi.

Mahkeme heyeti, sanık Sedat Keser'i bu suçlardan dolayo 51 yıl hapse mahkum etti.  Ailenin avukatı Meryem Remziye Şimşek, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, hapis cezasını az bulduklarını belirterek, daha yüksek ceza alması için karara itiraz edeceklerini söyledi.

YAŞANAN KORKUNÇ OLAY

Geçtiğimiz 11 Şubat günü meydana gelen feci olayda, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak'ta iddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan 3 yaşındaki kız çocuğunu gören Sedat K., iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkardı ve ona tecavüz etti.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

16 Mar 2018 - 14:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

zeynep açıkgöz - bu ve bunun gibi sapık bislik asagilok insanlarin yasamamasi gerekir hatta idam olmadigi icin boyle pislikleri ortadan kaldiran kim olursa olsun odullendirilmesi gerekir bence bunlar gibi pislikleri oldurmek sevaptir sevap vatana millete hayirlidir bunlari ortadan kaldirmak.Allah butun sapiklarin belasini versin .bunlara hapiste bile olsa su vermek bile haramdir adi pislikler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 14:39
01

İsimsiz - Bu adanada hiç olaylar bitmezmi nebiçim yer amk.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 14:39


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler