4 bin kişi işe alınacak

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 4 bin 50 kişi işe alınacak. Açıklama Bingöl Valiliği tarafından yapıldı.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 4 bin 50 kişi işe alınacak. Açıklama Bingöl Valili tarafından yapıldı.

İşe alınacak kişiler Bingöl'de görev yapacak.

Başvurular 11-20 Kasım tarihleri arasında olacak

Bingöl Valiliği'nin konuya ilişkin açıklaması:

"Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İlçe İl/İlçe/Belde Belediye Başkanlıkları, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve İl Müftülüğü işbirliğinde toplam 4 bin 50 kişiye yönelik olarak düzenlenecek olan Toplum Yararına Programlar (TYP) için katılımcı başvuruları 11 Kasım-20 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.
Başvuru Şartları
Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almamak, açık öğretim hariç öğrenci olmamaktır."

İŞE BAŞLAMA TARİHİ 7 ARALIK

Tüm programların 7 Aralık'ta başlayacağının da kaydedildiği açıklamada, "Başvuru süresi sona erdikten sonra yeni katılımcı başvurusu alınmayacaktır.
Başvurular Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen yapılabileceği gibi, www.iskur.gov.tr sistemi üzerinden de yapılabilecektir.
Başvuru yapan katılımcılar 24 Kasım tarihinden itibaren, başvurdukları Kurum ve Kuruluşa müracaat ederek mülakata katılacaklardır" denildi.

11 Kas 2015 - 16:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler