37 Emniyet Personeli Açığa Alındı

Uşak'ta emniyet personelleri hakkında açığa alınma kararı verildi.

FETÖ darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından çok sayıda şehirde araştırmalar sonucu gözaltılar, tutuklamalar ve görevden almalar gerçekleşiyor. 

Darbe girişimi ardından tüm ülkede kamu kurumları hakkında büyük araştırmalar başladı ve çok sayıda personel hakkında dava açıldı.

Kamu personellerinin bir kısmı hakkında tutuklama, görevden alma, görevden uzaklaştırma, açığa alma ve gözaltı kararları alındı. Bunun dışında tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu personellerinin ikinci bir emre kadar izinleri iptal edildi.

FETÖ darbe girişimi soruşturmalarında Uşak'ta emniyet personellerinden 37'si görevinden uzaklaştırıldı. Uşak'tan gelen bilgi kapsamında üçüncü sınıf 1, dördüncü sınıf 7 emniyet müdürü ile 2 emniyet amiri, 3 komiser, 12 komiser yardımcısı ve 12 polis memuru olmak üzere 37 emniyet çalışanı hakkında açığa alma kararı alındı.

FETÖ darbe giirşimi soruşturmaları hakkındaki gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam ediniz.

Kpsscafe.com.tr 

19 Tem 2016 - 16:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler