3 farklı hikaye, 3 feci ölüm

Türkiye'nin 3 farklı bölgesinde yaşanılan olaylarda 3 feci şekilde ölüm meydana geldi.Eşinden boşanmak isteyen kadın kendini ateşe verip balkondan atladı. 67 yaşındaki adam çarptığı camın şah damarını kesmesi sonucu öldü. Kamyonetini durdurmaya çalışan bekçi, kendi aracıyla bir kamyonun arasına sıkıştı

 Türkiye'nin 3 farklı bölgesinde yaşanılan olaylarda 3 feci şekilde ölüm meydana geldi.Eşinden boşanmak isteyen kadın kendini ateşe verip balkondan atladı. 67 yaşındaki adam çarptığı camın şah damarını kesmesi sonucu öldü. Kamyonetini durdurmaya çalışan bekçi, kendi aracıyla bir kamyonun arasına sıkıştı

Bartın'da, 4 yıl önce şiddet gördüğü için eşini terk eden 32 yaşındaki Belgüzar Kocael, kızını da alarak babasının evine dönüp boşanma davası açtı. Bu nedenle bunalıma giren genç kadın, bir süre de psikolojik tedavi gördü. Halen süren boşanma davasında eşi, psikolojisinin bozuk olduğunu gerekçe göstererek Kocael'den kızının velayetini istedi. Kızını kaybetme korkusu yaşayan kadın, önceki gece annesi Birsen Berberoğlu, babası Mustafa Berberoğlu ve 8 yaşındaki kızı Berna'yı yatırdı. Ardından mutfağa giden Kocael kendini ateşe verdikten sonra 3'üncü kattaki balkon penceresinden bahçeye atladı. Düştüğü yerde de yanmaya devam eden genç kadın, olay yerinde öldü. Komşularının ihbarı üzerine eve gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, Kocael'in cesediyle karşılaştı. Evde yapılan incelemede, yanan herhangi bir şey bulunamadı.

GÖRÜNMEZ KAZA

Gaziantep'te 67 yaşındaki Ahmet Şahin, önceki gün İstiklal Mahallesi'nde bulunan bir avize dükkanına gitti. Bir süre dükkanı gezip avizeleri inceleyen Şahin, ardından dışarıya çıkmak için kapıya yöneldi. Ancak dalgınlıkla fark etmediği cam kapıya çarptı. Dengesini kaybeden Şahin, çarpmanın etkisiyle kırılan cam kapının üzerine düşünce şah damarı kesildi. Ağır yaralanan Şahin, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

ÇALIYORLAR SANDI

AydınEfeler'de bir doğalgaz firmasının şantiyesinde gece bekçisi olan Yavuz Boz (35) önceki gece kamyonetinin kendi kendine hareket ettiğini görünce çalındığı düşüncesiyle koşarak yanına gitti. Kamyoneti önüne geçerek elleriyle durdurmaya çalışan Boz, durduramadığı araçla bir kamyonun arasına sıkışarak öldü. Uzmanlar Yavuz Boz'un akümülatörünü yeni değiştirdiği aracın, yağmur suyunun aküyle teması sonucu hareket etmiş olabileceğini bildirdi.

SABAH

28 Mar 2015 - 09:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler