27 Temmuz 2016 Gündem Başlıkları ( Gündemden Önemli Haber Başlıkları )

27 Temmuz 2016 Çarşamba günü gündemde ne olacak ? Günün önemli haberleri neler ? Tüm cevaplar ve çok daha fazlası haberimizde...

27 Temmuz 2016 Çarşamba günü gündemde ne olacak ? Günün önemli haberleri neler ? Tüm cevaplar ve çok daha fazlası haberimizde...  

1- Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün ile Kosova Kamu Yönetimi Bakanı ve Demokratik Türk Partisi Başkanı Mahir Yağcılar'ı ayrı ayrı kabul edecek.

(TBMM/11.00/12.00)

2- Cumhuriyet Halk Partisi MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/10.00)

3- "Şeyhü'l-Müverrihin" Prof. Dr. Halil İnalcık son yolculuğuna uğurlanıyor.

- 100 yaşında hayatını kaybeden, tarihçilerin "Tarihçilerin Şeyhi" olarak adlandırdığı Prof. Dr. Halil İnalcık için Ankara Üniversitesi DTCF'de ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde tören yapılacak.

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla Doğramacızade Ali Paşa Camisi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından İnalcık'ın naaşı İstanbul'a götürülecek.

(10.00/11.30/13.00)

4- ( FETÖ ) Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden.

- Genel Kurulda, Uluslararası İşgücü Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine devam edilecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

(14.00/11.00)

EKONOMİ

1- Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kale Seramik Granit Fabrika açılışı, temel atma ve 59'uncu yıl törenlerine katılacak.

(Çanakkale/10.00)

2- TÜİK, mayıs ayı katı yakıtlar istatistiklerini paylaşacak.

(Ankara/10.00)

27 Tem 2016 - 01:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler