250 kiloluk kadın aşırı kilolarından kurtulmak için yardım eli bekliyor

Kahramanmaraş'ta yaşayan Pakize Yemşen 250 kiloluk vücuduyla evinde hareket edemez durumda ve çaresiz bir şekilde çektiği ızdıraptan kurtulmak için yardım bekliyor.

Kahramanmaraş’ta aşırı kiloları yüzünden evinde hapis hayatı yaşadığını söyleyen Pakize Yemşen, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. 4 çocuk annesi, 1 torun büyük annesi Pakize Yemşen, aşırı kiloları yüzünden lavabo ihtiyacını dahi tek başına gidemediğini belirterek, halen kilo almaya devam etmesi yüzünden yürüme yetisini kaybettiğini söyledi.
Zaman zaman çeşitli diyetler uygulayan ama başarısız olan Pakize Yemşen, ikamet ettiği Yahyakemal Mahallesi 75. sokak üzerindeki evinde hapis hayatı yaşadığını söyledi.
Aşırı kiloları yüzünden sağlığının her geçen gün bozulduğunu kaydeden Pakize Yemşen, “7-8 yıldır bu durumdayım. Ne yürüyebiliyorum, ne bir iş yapabiliyorum. Çocuklarımın bir veli toplantısına dahi gidemiyorum. Son beş yıldır evimden dışarı çıkamıyorum. Bu kanepe üzerinde sadece oturuyorum. Kim istemez ailesine yemek hazırlamak. Kendi işimi dahi göremediğim için evimin hiçbir işine de bakamıyorum. Yardım istiyorum. Tek başıma lavabo ihtiyacımı dahi yapamıyorum. Bir torunum var benimle oynamak istiyor gezmek istiyor. Her şeyden mahrum kaldım. Başvurduğum hastanelerde görev yapan doktorlar, bir şey yapamayacaklarını söylüyor” dedi.
Kahramanmaraş’ta bir fabrikada askeri ücretle çalışan Pakize Yemşen’in eşi 48 yaşındaki Yusuf Yemşen ise, “Benim eşim 2 yıl önce 190 kiloydu. Şuan 250 kiloya çıktı. Ben sayın başbakanımızdan yardım istiyorum. Askeri ücretle evimin geçimini sağlayabiliyorum. İşimden arta kalan zamanlarda evin işlerine bakıyorum. Eşim hastalığı başta beni olmak üzere tüm ailemizi olumsuz etkiliyor. Yeter ki eşim sağına kavuşsun akrabaların yardımıyla yaptığımız evimi dahi satarım. 5 yıldır evin içinde” dedi.

01 Nis 2015 - 13:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler