24 Haziran 2018 Seçim Anketinin Sonucu Açıklandı

24 Haziran günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili son anketin sonucu geldi. Referandumu en yakın bilen anket şirketlerinden olan Gezici şirketi, sonucunu kamuoyuna duyurdu.

24 Haziran 2018 Seçim Anketinin Sonucu Açıklandı
24 Haziran 2018 Seçim Anketinin Sonucu Açıklandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Seçime 3 gün kala son anket sonucu açıklandı.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin yaptığı anketinin sonucunda , 'Evet' diyenlerin oranının yüzde 51.3, 'Hayır' diyenlerin oranını ise yüzde 48.7 olacağını tahmin den Gezici, bu anketinde sonucu en yakın bilen şirket oldu. Anayasa değişikliği referandumunda  sandıktan yüzde 51,41' lik oranda evet oyu çıkmıştı.

Gezici araştırma şirketi 24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek olan seçimlere 3 gün kala son anketinin sonucunu yayımladı. Yayımlanan anketin çalışmalarının 16 ile 17 Haziran 2018 tarihleri arasında binlerce vatandaş ile yüz yüze yapıldığına yer verildi.

Araştırmada en çok dikkat çeken detay, Gezici'nin seçimlere katılım oranında rekor bir beklenti içinde olması. Buna göre 24 Haziran günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçime katılım oranının yüzde 90'ı aşması bekleniyor.

Gezici anketine göre Millet ittifakı oy oranı, yüzde 39,8 oranında gerçekleşirken, Cumhur İttifakının oy oranı ise yüzde 48,5 seviyesinde olacağına yer verildi.

Gezici'nin anketine göre, 24 Haziran'da partilerin oy oranları ise şu şekilde olacak:

16 ile 17 Haziran tarihlerinde yapılan ankette Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranları ise şu şekilde verildi:

Yapılan ankette milletvekili seçimlerinde oy oranı şu şekilde;

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Haz 2018 - 10:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Tolga - Ya Allah aşkına Muharrem öncenin mitinglerinde ki kalabalığı görmüyorsun uzuzaydanmi gelip bu kalabalık 30 u geçtiği kesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 10:30
07

Misafir - Anlaşılan araştırma şirketlerinide keklemişler.Akp en başta memurdan oy yerine hava alir.Digerlerini siz hesap edin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 10:30
06

İyi partili - İyi partiyi düşük gostererek akp ve mhp den gelecek oylarin önünü kesmek istiyorlar sandiklar aciklandiginda iyi parti kimseyi sasirtmasin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 10:30
05

Erva - Anket şirketleri de hırsızlarla işbirliğinde önceki seçimi de tahmin etmiş o zaman sahtekarlığa onlarda şahit biliyor Allah a havale ediyorum elleri kurusun ebrehe gibi dilleri kurusun inşAllah firavun gibi olsun sonları çalanların bu millet yeter dedi artık TAMAM dedi neyin kfadı bu ölülere bile oy kullandırıyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 10:30
02

Şerha. - Ya bi yürüyün gidin.. MHP %5 ip %11 ya siz buna inanıyor musunuz. Bu anket de yalan. Burda denmişki seçim 2. Tura kalır hdp inceyi destekler ve ince cumhurbaşkanı olur. Ama 24 hazirana az kaldı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 10:30


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler