21 Mart ve 18 Mart Bundan Sonra Resmi Tatil Olabilir

Türkiye'de resmi tatil olan günlere iki gün daha resmi tatil eklenebilir. Çanakkale Zaferinin kutlandığı gün olan 18 Mart ve Nevruzun kutlandığı 21 Mart tarihleri Türkiye'de resmi tatil olabilir.

Türkiye'de resmi tatil olan günlere iki gün daha resmi tatil eklenebilir. Çanakkale Zaferinin kutlandığı gün olan 18 Mart ve Nevruzun kutlandığı 21 Mart tarihleri Türkiye'de resmi tatil olabilir.

Resmi tatil yaptığımız günlere iki gün daha eklenebilir.

 Son olarak Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan önceki gün 'Tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' dedirten vatan toprağının kıyasıya korunduğu Çanakkale deniz ve kara savaşları, gerçek bir kahramanlık destanıdır. Bu nedenle 18 Mart tarihi ülke çapında ve programlı törenlerle kutlanan resmi bayramlarımız arasında yer almalıdır' diyerek kanun teklifi sunmuştu.

KURTULMUŞ'TAN AÇIK KAPI

Son olarak dün de Nevruz Bayramı olan 21 Mart'ın da resmi tatil olmasıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş şu sözleri söyledi; "Bunlar olabilir, konuşulabilir, düşünülebilir. Nevruz'u, pratikte bayram olarak kutlayan birçok ülkeler var. Bunlar nihayetinde toplumsal taleple, siyasi şartlarla ortaya çıkacak meselelerdir" 

TÜRKİYE'DE RESMİ TATİLLER

Ramazan ve Kurban bayramları dışında ülkemizde resmi tatil ilan edilen günler şöyle;
1 Ocak yılbaşı tatili 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tatili 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatili 30 Ağustos Zafer Bayramı tatili 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili
Kaynak : Haber7

22 Mar 2015 - 14:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler