2018 MSÜ Tercih Sonuçları Neden Hala Açıklanmadı? Sonuçlar Saat Kaçta Açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi subay ve astsubay alımı mülakat tarihleri ile tercih sonuçları bugün açıklanıyor. Takvime göre bugün açıklanması beklenen sonuçlar hala açıklanmadı.

Milli Savunma Üniversitesi subay ve astsubay alımı tercih sonuçları bugün açıklanıyor.

Milli Savunma bakanlığı tarafından geçtiğimiz Mart ayı içinde yapılan MSÜ giriş sınavının ardından sonuçlar açıklandı ve adaylar bu sınavda aldıkları puanlarla geçtiğimiz ay tercihlerini bildirdi. Tercih bildiriminin E Devlet sistemi üzerinden yapılmasının ardından sonuçlar ve fiziki yeterlilik sınav tarihleri beklenmeye başladı.

MÜLAKAT TARİHLERİ DEĞİŞTİ

MSB tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada MSÜ mülakat tarihlerinin değiştiği ve tercih sonuçlarının açıklanma tarihinin de değiştiğine yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ÖSYM’nin planlı sınav takviminde değişiklik yapılması nedeni ile 2018 yılı Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2’nci Seçim Aşamalarına çağrılar 21 
Haziran 2018 tarihinde yapılacaktır. Yapılacak olan duyuruda okul türlerine göre MSÜ-2018 sınavı çağrı yapılan en düşük aday puanları (MSÜ-SAY, MSÜ-EA, MSÜ-SÖZ) açıklanacaktır.  2’nci Seçim Aşamaları 02 Temmuz – 10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kara Harp Okulu Komutanlığı/ANKARA’da icra edilecektir.

SUBAY ASTSUBAY ALIMI

Harp Okulları ile Astsubay MYO'lara lise mezunu adaylar arasından 10 bine yakın subay ve astsubay alımı yapılacak. Yazılı sınava 300 bin civarı kişi girdi.

SONUÇLAR BUGÜN AÇIKLANIYOR

MSÜ tercih sonuçları ve mülakat tarih ile yerleri bugün Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanacak. Sonuçların açıklanma saati henüz belli değil. Ancak sonuçlar bugün gün içinde açıklanacak. Sonuçların önümüzdeki dakikalarda açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığı anda KPSSCAFE'de olacak. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

21 Haz 2018 - 15:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler