2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Anketi Açıldı- Ankete Katıl

KPSSCAFE'den Cumhurbaşkanlığı seçim anketi. Cumhurbaşkanı seçimlerinde hangi Cumhurbaşkanı adayına oy vereceksiniz? Sizce hangi aday Cumhurbaşkanı seçilmelidir?

2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Anketi Açıldı- Ankete Katıl
2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Anketi Açıldı- Ankete Katıl
Haber albümü için resme tıklayın

KPSSCAFE'den Cumhurbaşkanlığı seçimi anketi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimleri için geri sayım devam ediyor. Bahçeli'nin çağrısı sonrası 24 Haziran günü yapılacak seçimlerde, 2019 yılında geçilmesi lanlanan yeni hükümet sistemine 24 Haziran seçimleri sonrası geçilecek. Seçim sürecine girilmesi ile birlikte vatandaşların en çok merak ettiği konu seçim anketleri oldu. Milletvekillerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı adaylarının da oy oranlarını merak eden vatandaşlar, internet üzerinden seçim anketi araştırmalarına başladı.

Biz de Kpsscafe.com.tr olarak Cumhurbaşkanı adayları için bir seçim anketi başlattık. Seçim anketimiz açıldı e Cumhurbaşkanı adayları için anket başladı. Siz de seçim anketimize giderek oy vereceğiniz Cumhurbaşkanı adayını seçebilirsiniz.

Seçimlerde Cumhur ittifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin adayı Muharrem İnce, İYİ Parti'nin adayı Meral Akşener, Vatan Partisi'nin adayı Doğu Perinçek, Saadet Partisinin adayı Temel Karamollaoğlu ve HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş yarışacak.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ANKETİ İÇİN TIKLAYIN

KPSSCAFE NOTU: Seçim anketimiz anlıktır. Her bir üye sadece bir defa bir adaya oy kullanabilmektedir. Ankette herhangi bir yönetici müdahalesi yoktur. Anket anlık ve günceldir.

PARTİLERİN ANKETİ

KPSSCAFE olarak daha önce başlattığımız parti anketine gitmek için TIKLAYIN

34 binden fazla takipçimizin oyları ile parti anketinde son durum şu şekilde;

KPSSCAFE.COM.TR   | ANKARA

21 May 2018 - 19:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Türksoy - Üniversite mezunuyum işsizim torpil yok ne yapalım, isterse puanın seksen olsun.Evde beş oy var en az beş oyda hatırımızın geçtiği insanlar var.İşsizliğim için için oyda yok. üniversite mezunu işsiz geziyorsa demek ki ülke düzgün yönetilemiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 19:07
02

Hakan - Ülke iyi yonetilemiyor ülkeye tramvay metro yapmakla tren koymakla toplu tasima yol yapmakla iş bitmez en önemli sorun bu ekonomi istihdam iç ve dış politika bu bir gerçek ne yaparsanız yapın hepsi boş bu vizyonla misyonla işler yürümez genç nüfus işsiz millet huzursuz geçim derdinde ekonomiyi iyilestirmeden sınavlarda KPSS'de esneklik sağlamadan daha çok insan işsiz kalacak bu böyle yürümez hala akillanmayacakmisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 19:07
01

SEK - EYTTTT MALESEF OYUM CHP İYİ PARTİYE BİZİ DÜŞÜNEN TEK PARTİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 19:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler