14 Yaşında Polis ve 27 Çocuğun Tecavüzüne Uğrayan Genç Kız Yaşama Tutundu Memur Oldu

14 yaşındayken bir polis tarafından ve 27 farklı çocuk tarafından tecavüze uğrayan genç kız, psikoljik destek ve devlet eliyle yaşama tutundu, memur oldu ve üniversite okuyor...

Sosyal medyada tanıştığı bir polis tarafından tecavüze uğrayan ve 27 farklı çocuk tarafından da tecavüze maruz kalan genç kız, yaşam savaşını kazandı. Hayata yeniden tutundu ve artık memur. Aynı zamanda büyükşehirde üniversite okuyor ve kardeşine de okuması için harçlık gönderebiliyor.

Yaşadığı talihsiz olayları ise " Zordu. Arkadaşlarım hep ailelerinin yanında ve moralleri iyiydi. Ben sürekli yalnızdım. Sadece yalnız kalmak istiyordum. Mahkemeye gitmek, kimseyi görmek istemedim. Haberleri takip ediyor, kendimi gizliyordum. Kimseye anlatmıyordum. Yurtta mesela, kızlarla akşam yemeği yiyorduk. Akşam haberleri açıktı. Bir gün benim haberim çıktı. Kızlar yorum yapmaya başladı; 'Yazık' bilmem ne diye... Ben sessiz sessiz izledim. Ben olduğumu bilmiyorlardı; hep sakladım. Bugüne kadar arkadaşlarıma söylemedim. " şeklinde anlatılıyor.

Kalabalığın içinde kaybolmak istedim

Sadece polisin ceza aldığını ve diğer suçluların salındığını ifade eden genç kız " Çok fazla salınan kişi oldu. Sadece polis cezaevinde. Tek sorumlu o gibi, sembolik olarak içeri atıldı. Polisin avukatı, baronun çocuk hakları bürosunun başkanıydı. Beni koruması gerirken onu koruyordu. Benim suçum neydi yani şimdi. " ifadelerine yer verdi...

Sosyal medya asıl tehlikeli olan

Sokakta rahat yürüyen ancak sosyal medyada ciddi problemler yaşadığını aktaran genç kız, sosyal medyaya karşı çok dikkatli olunması gerektiğini ifade ederek; artık sosyal medyaya güvenmediğini aktardı. Kendisine tecavüz eden polis memurunun benzer vakaları da olabileceğini belirterek " Sapık yani. Başka bir şey diyemiyorum. Eşi de vardı. Aracından çocuk iç çamaşırları çıkmıştı. Bana gösterdi polisler, 'Bu senin mi?' diye. Bilgisayarında çocuk videoları çıkıyordu. Aklım almıyor. Nasıl bu kadar olabilir? Ve nasıl beni bulmuş olabilir? Diyorum ki, iyi ki ortaya çıktı, yoksa daha başkaları da vardı belli ki. Çünkü bana ait olmayan şeyler vardı o arabada. " şeklinde konuştu...

(Kaynak: Hürriyet / İsmail Saymaz)

kpsscafe.com.tr | KONYA

25 May 2017 - 15:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Abdülhamid - Eğer Allah gerçekten de adil olan ise ki öyle, kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz... Zalimi koruyan da ondan farksızdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 15:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler