14 Nisan 2018 AÖF Sınav Soruları, Cevapları ve Yorumları

14 Nisan 2018 AÖF sınav soruları, cevapları, 14 Nisan AÖF sınavı sınav yorumları ve sınavla ilgili tartışmalar.

Açıköğretim Sınavı, Cumartesi günü yapılan iki oturumun ardından sona erdi. AÖF 14 Nisan 2018 sınav soruları üzerinde adaylar KPSS cafe'de tartışıyor.

Sabah saat 09.30 ve öğleden sonra 13.00'da gerçekleşen sınava çok sayıda aday girdi. Beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde gerçekleşen sınavda adayların çok tepkisini çekmesine rağmen 4 yanlış bir doğruyu götürecek.  Sınava giren adaylar sınavla ilgili yaptıkları ilk yorumlarda sınavların önceki döneme nazaran daha basit olduğunu öne sürüyor.

Sizlerde aklınızda kalan soruları, cevapları ve sınavla ilgili yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Sınav sizce kolay mıydı ,zor muydu? 

AÖF sınav soruları resmi olarak yayımlandığı anda sizleri bilgilendireceğiz.

14 Nis 2018 - 15:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

FRANSIZ KALDIK - aöf güzel para kazanma yolunu bulmuş devam !!! nasıl olsa bizim gibi her uygulamaya boyun eğenler çok olduktan sonra daha çok AÖF LER GEÇİNİR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 15:51
07

YAZIK BİZE - AÖF ÖĞRENCİLERİ SINIFTA BIRAKMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR GELİR KAPISI MEZUN VERMEYE VERMEYE ARTMIŞ VE RANTA DÖNÜŞTÜRMÜŞ DURUMDA.SUÇ SOSYOLOJİSİNDEKİ O SORULAR NEYDİ ÖYLE ..GEÇMİŞ HİÇBİR SINAVDA ÇIKMAMIŞ SORULAR VE 1 SORUYU OKUMAK NERDEYSE 10 DK..YETKİLİLERİN BU DURUMA EL ATMASI LAZIM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 15:51
04

isismsiz - AÖF Sınavlarının bir ortasını bulamadınız.Önceden yanlış doğruyu götürmüyordu ayrıca sorular kolay oluyordu. Şimdi hem yanlış doğruyu götürüyor hem de çok zorlaştırıldı. AÖF lere kaydolan bir öğrenci zaten durumu müsait olsa örgün eğitim alacak herşey para kazanmak için yapılıyor dönem uzarsa sınavın yapanların yararına olacak tabi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 15:51
03

kemter - arkadas bu ne zulum ya 4 yanlis 1 dogru goturmesi sorular zaten kazik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 15:51
02

kızgın ogrenci - adalet bolumu bugunku sınav sorularını çok aradınızmı yaaa iğrençti boşuna ders calışıyorum bosubosuna

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 15:51
01

dogann - hatırladığım cevaplar II.mahmut kadınların nufüsü erkeklerin nufusundan fazladır. işletme net olarak 222 gün faaliyetini kendi nakit olanakları ile karşılamak zorundadır. net karın kaynağına %159'dur. birikmiş amortismanlar rapor tipi bilanço

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 15:51


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler