10 yaşındaki çocuk tartıştığı komşusunu kurşunladı

Adana'ya bağlı Yüreğir ilçesinde 10 yaşındaki bir çocuk, kendisini döverek küfür ettiğini öne sürdüğü komşusunu pompalı tüfekle vurdu.

Karataş Yolu Caddesi'nde 10 yaşındaki M.F. K. ile komşusu Ali G. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmadan sonra eve giden M.F.K, yanına aldığı pompalı tüfekle Ali G'nin bulunduğu yere geri gelerek ateş etti. 

Vücudunun çeşitli yerlerine saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanan Ali G, olay yerine çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesine tedaviye götürüldü. 

Bu esnada evine kaçan M.F. K'yi gözaltına almak için giden polis ekipleriyle çocuğun yakınları arasında kısa süreli arbede çıktı. Çocuğun yakınları 10 yaşındaki çocuğu polislere vermemek için polise saldırdı. 

Olay ve olaydan sonra yaşanan arbede ile ilgili M.F. K. ile birlikte yakını olduğu öğrenilen 2 kişi daha gözaltına alındı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

20 Eyl 2018 - 22:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

okuyucu - Adana'da doğanlar eğitimli mi doğruyor abi bu nedir ya.. 10 yaşındasın ya 10.. Hey Allahım ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 22:08


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler