TEOG Yerleştirmeye Esas Puanları Açıklanıyor

MEB tarafından yapılan uzun zaman önce TEOG sonuçlandı. Öğrencilerin sınavda almış oldukları notlar da açıklığa kavuştu. Peki TEOG öğrencilerinin Yerleştirmeye Esas Puanları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmış olan Temel Eğitimden Ortaoöğretime Geçiş yani diğer bir adıyla TEOG kapsamındaki sınavlar geçtiğimiz zamanlarda sonuçlandırıldı. TEOG öğrencilerinin Yerleştirmeye Esas Puanları Sınav takvimine göre ne zaman açıklanacak?

TEOG ikinci dönem sınavları 27-28 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Binlerce öğrenci sınavda ter döktükten sonra sonuçları ve yerleştirmeleri beklediler.

Sonuçların ardından ÖSYM, TEOG yerleştirme kılavuzunu yayımladı. Sınavda birinci gelen öğrenciler belirlendi. Şimdi ise TEOG öğrencileri ve velileri yerleştirmeye esas puanların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 23 Haziran 2016 tarihinde yayımladığı bilgilendirme metnine baktığımızda Yerleştirmeye Esas Puanların 29 Haziran 2016 tarihinde http://e-okul.meb.gov.tr adresinde ilan edileceğini öğreniyoruz. Yani bugün yani 29 Haziran 2016 tarihi gün içinde YEP'ler açıklanacaktır.

Temel Eğitimden Ortaoöğretime Geçiş Yerleştirmeye Esas Puanlarını Milli Eğitim Bakanlığı resmi web sayfasında yayımladığı an eş zamanlı olarak kpsscafe.com.tr'den öğrenebilirsiniz.

Temel Eğitimden Ortaoöğretime Geçiş Yerleştirmeye Esas Puanları (Link Aktif Değildir. YEP açıklandığında aktif olacaktır.)

Eğer Temel Eğitimden Ortaoöğretime Geçiş Yerleştirmeye Esas Puanları açıklandığında cep telefonunuza bildirim gelsin isterseniz lütfen

TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr

29 Haz 2016 - 13:22 - TEOG Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler