MEB Tarafından TEOG Esas Yerleştirme Puanlarının Açıklandığı Belirtildi

Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesinde TEOG esas yerleştirme puanlarının açıklandığı belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesinde TEOG esas yerleştirme puanlarının açıklandığı belirtildi.  

Duyuru Millli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesinde anasayfada yayımlanmıştır. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan TEOG yerleştirme esas puanları için " http://teog2016.meb.gov.tr/ " adresini kullanabilirsiniz. 

Açıklanan bu puanlar sayesinde adaylar 15 Temmuz ile 25 Temmuz 2016 tarihleri arasında tercih işlemlerini yapacaklar. Adaylar tercihlerinde 25 okula kadar tercih yapabileceklerdir. 

Tercihlerini yapan öğrenciler okul müdürlüklerine müracaat edecekler ve okul müdürlükleri tercih işlemlerini onayladıklarında tercih işlemleri tamamlanmış olacaktır. 

Tercihlerden sonra yerleştirme sonuçları ve açık kalan kontenjanlar 8 Ağustos 2016 tarihinde açıklanacaktır. Buna göre; 9 Ağustos 15 Ağustos 2016, 19 Ağustos 23 Ağustos 216 ve 26 Ağustaos 31 Ağustos 2016 tarihlerinde yerleştirmeye esas nakil işlemleri gerçekleştirilecektir. 5 Eylül 8 Eylül 2016 tarihleri arasında ise, il/ilçe yerleştirme ve nakil komisyonlarınca nakil tercih başvurularının alınması gerçekleştirilecektir. 9 Eylül 2016 tarihi itibarıyla yerleştirme işlemleri tamamlanacaktır.

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

29 Haz 2016 - 18:51 - TEOG Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler