Dava Açılan 5 TEOG Sorusu İptal Edilecek mi?

TEOG sınavının yapılmasının akabinde çok sayıda öğrenci ve veli sorulara itirazda bulunmuş olup iptal edilmesini istemiştir. İtirazlar neticesinde 5 TEOG sorusunun iptali için dava açılmıştır. Olay hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizde...

TEOG birinci dönem ilk sınavları tamamlamış olup, sınav hakkında çok sadece itiraz bulunmaktadır. 

Sınav ardından öğrencilerin ve velilerin birçoğu yanlış sorulardan dolayı şikayetlerde bulunmuştur. 

TEOG sınavındaki soruların iptal edilmesi istenmiş ve çok sayıda itiraz dilekçesi hazırlanmıştır. Tüm bunların akabinde 5 TEOG sorusu için dava açılmış bulunmaktadır. İptal edilmesi istenen sorular Türkçe, Din Kültürü, Matematik, İnkılap Tarihi derslerinden olup, toplam 5 adet bulunmaktadır. 

Açılan dava ile sözü geçen 5 sorunun iptal edilmesi talep edilmiştir. Konu hakkındaki son karar Ankara 7. ve 8. İdare Mahkemeleri'nin olacaktır. 

TEOG sınavı sorularının iptal edilip edilmeyeceği öğrencilerin aklında büyük bir soru işareti... Gelişmeleri KPSSCAFE sosyal medya hesaplarından ve mobil uygulamalarından takip edebilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Ara 2016 - 18:35 - TEOG Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

TEOG - Unutmak KL sayı doğrusu ve anı biyografi sorusu lütfem iptal olsun. İnkılap ve Din deki sorularda bana kalırsa bir sorun yoktu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 18:35
04

beyza - aynen şurada ne kadar süredir meraktan çatlıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 18:35
03

misafir - Bence. Sadece. Matematik. Sorusu. Birde. Hatlrlamamak. Sorusu. Yanlış. Digerlerinde. Hic. Sorun. Yok. Sadece. Donde. Agaca. Clkan. Adam. Sorusu. Sahabeli. Ve. Yanlls. Mervenln. Bobanesinde. Hic. Hata. Yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 18:35
02

hazal - Mahkeme itiraz edilen sorulara ne zaman cevap verecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 18:35
01

teok. velisi. - Mahkeme. Sorularl. Iptal. Ettimi. Bir. Bilgisi. Olan. Varml. Yoksa. Cocuklar. Hakslz. Yere. Puan. Kaybedecekler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 18:35


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler