Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş TEOG Açıkalması: TEOG Kalkıyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında yaptığı son dakika konuşmasında TEOG ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TEOG açıklaması.

A Haber ile ATV ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada gündeme ilşkin önemli konuları değerlendirirken flaş bir TEOG açıklaması da yaptı.

Ortak yayında gündeme ilişkin konuları değerlendiren, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG ile ilgili de önemli bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş kapsamında yapılan TEOG hakkında, TEOG'u istenmiyorum. TEOG'un kaldırılması lazım." ifadelerini kullandı.

Aysel Tuğluk'un Annesinin Cenazesinde Çıkan Olaylar

"Ben doğrusu bu süreci yakından takip ettim ve oraya gelen 20-25 kişilik grup, içlerinde alkollü olanların olduğunu da bana bakanım söyledi. Çok çok yanlış bir yaklaşım tarzı. Her şeyden önce bizim dinimizde, bizim değerlerimizde siz kalkıp da yani defnedilen bir insanın mezarına yönelik, seversin sevmezsin, böyle bir müdahale tarzı yoktur. Böyle bir şeyi kabullenmek bizim dinimizde yok. Bunu yapamazsın, buna hakkın yok ama bunlar böyle bir yanlış yaptılar. Adli ve idari süreç de biliyorsunuz başlatılmış vaziyette. Gerek İçişleri gerek Adalet Bakanlığımız da bunun takibini yapıyor.

Siha Tartışmaları Hakkında Açıklama

İnlerine gireceğiz, inlerine. Benim şehitlerimin, on binlerce şehidimin hesabını soracağız. Sonuna kadar, üzerine üzerine gideceğiz. Biz Kılıçdaroğlu'nun hatırı için geri vitese takamayız. Öbürü zaten tam terörist ağzıyla konuşuyor. Sen Genel Başkan'san önce, bu adama diyeceksin 'Sen ne konuşuyorsun? Senin bu ağız, Kandil'dekilerin ağzı'. Zaten bunlar aynı ağzı kullanıyorlar. Biz insansız hava araçlarını elde edebilmek için yıllarca çalıştık."

TEOG Açıklaması

Cumhurbaşkanı erdoğan TEOG ile ilgili, "Ben TEOG olayını istemiyorum ve bunu da artık yanlış buluyorum. TEOG'un kaldırılması lazım. Biz TEOG'la mı geldik? Ne TEOG vardı, ne bir şey vardı. Okursun, sene içinde notların bellidir, bu notlarınla beraber yürürsün. Gelirsin üniversite sırasına, orada da girersin üniversite imtihanlarına. Üniversite imtihanında da sosyalde, sayısalda başarı durumun neyse bu başarıya göre girmen gereken yer nereyse girersin." ifadelerini kullandı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

15 Eyl 2017 - 21:14 - TEOG Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

13

sanane - biz o kadar dershaneye gidelim ders çalışalım teog kalksın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14
12

mallll - ben zaten seneye gircem dershaneye gidiyorum hayvan gibi çalışıyorum ama boşunaymış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14
10

Sananee - Dostum Bu sene kalkmaz meb herşeyi ayarladı soruları ve sınav tarihlerini falan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14
08

Yalçın - Kalksın tabi neye yarıyor Eğitim sistemi kökten değişmeli saçmalık tan başka bir şey değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14
07

abv - biz kendimizi yırtalım istediğimiz liseye gitmek için onlar daha zor bi sistem getirsinler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14
04

yıldız - yani? bu sene var mı yok mu? 2017-2018 eğitim yılında olup olmayacağı belli edilmemiş ?!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14
03

fuat - Biriniz sesimizi duyursun kamuda yaş sınırını kaldırın liseler için

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14
02

keremketenci - bu senemı seneyemı ben 8 ım merak ettım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14
01

Hakan - Bende merak ediyorum kaldırılırsa efsane olur :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:14


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler