Windows Sürümünün 1 Ay Ömrü Kaldı Artık Tarih Oluyor

Windows'un bir döneme damga vuran işletim sistemi de artık tarihe karışıyor. 1 aydan sonra hiç bir şekilde güvenlik desteği verilmeyecek.

Windows'un 1 Ay Ömrü Kaldı Artık Tarih Oluyor 

Microsoft'un destek süresi tükenmek üzere olan sürümü Vista, yakın zamanda windows xp gibi tarihe karışıyor... Microsoft'un bir kaç nesil öncesinde kalan işletim sistemi Vista'daki destek hizmeti 30 günden sonra tamamiyle sona erecek ve artık bu işletim sistemine destek xp gibi kesilecek. 9 yaşına giren işletim sisteminin fişi, Microsoft tarafından 11 Eylül 2017 tarihinden sonra kalıcı olarak çekiliyor.

VİSTA'YA ARTIK DESTEK YOK

Vista'nın bu tarihten sonra güvenlik onarımları ve yamaları olmayacak. İşletim sistemine yönelik temel destekler 10 Nisan 2012 tarihinde sona ermişti fakat uzatılmış destek süresi 2017 tarihine kadar geçerliydi. Windows Xp işletim sisteminde olduğu gibi Vista'nında destek süresi tamamlandıktan sonra kullanacak olan kullanıcılar her türlü güvenlik riskine açık durumda olacaklar. Microsoft'da bu yönde herhangi bir güvenlik yaması hizmeti sunmayacak.

Kamudan haberler, gündemden haberler, son dakika haberleri ve daha da fazlasından anında haberdar olmak için kpss cafe uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Mar 2017 - 15:40 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler