Windows Phone Telefonlara Android Özellikler Geliyor

Windows Phone kullanıcılarının duyduğu en büyük rahatsızlık, android tabanlı telefonlarda bulunan özelliklerin kendilerinde bulunmaması. Windows bu sorunu çözerek, kullanıcılarını tekrar mutlu etmeyi planlıyor.

Android telefonun özellikleri artık windows phone telefonlara da gelecek.

 Cep telefonu seçimini Windows tabanlı modellerden yapan kullanıcılar genel olarak sahip oldukları işletim sisteminden memnun olsalar da, bazı noktalarda Android'in özelliklerine imrenmiyor değiller. Ancak Microsoft, pek çok eksiğini Windows Phone 8.1'le kapatmış ve şimdi de buna Windows 10'la devam etme niyetinde. Hatırlayacak olursanız Windows 10'un Teknik Önizleme sürümünü daha önce incelemiştik. Şimdi ortaya çıkan bu yeni özellik de, yeni Windows'lu ceplerde karşımıza çıkacak.
Akıllı Arama olarak anılan bu özellik, aslında Windows Phone 7'ye kadar vardı. Şu an Android'li ceplerde de var olan bu özellik, rehbere kayıtlı bir numarayı klasik numara çevirme ekranından tuşladığınızda, kayıtlı kişinin ekranda belirmesi olarak açıklanabilir. Yani siz ekrana "05xx" yazdığınızda rehberinizde o numarada kayıtlı olan kullanıcıların listesinin ekrana döküldüğü ve hızlı arama yapabilmenizi sağlayan bu özellik, Windows 10 sürümüyle geri dönüyor. Özelliğin nasıl çalıştığına ilişkin videoyu ise buradan izleyebilirsiniz.

Chip

23 Mar 2015 - 14:00 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler