Whatsapp Gruplara Yeni Açıklama Özelliği

Whatsapp, grup sohbetlerinin geliştirilmesi amacıyla grup amaç ve niteliklerinin netleştirilmesi için 'açıklama' özelliğini getiriyor.

Whatsapp Gruplara Yeni Açıklama Özelliği 

Whatsapp, grup sohbetlerinin geliştirilmesi amacıyla grup amaç ve niteliklerinin netleştirilmesi için 'açıklama' özelliğini getiriyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, mevcut özelliklerini geliştirmek ve yeni özellikleri platforma eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Whatsapp gruplarında karışıklığın önlenmesi grupların amaç ve niteliklerinin net bir şekilde belirlenebilmesi için 'Açıklama' kısmı uygulamaya eklenecek.  Kullanıcılar , Whatsapp gruplarına girdiklerinde grup bilgisi kısmına tıklayarak grup hakkındaki açıklama kısmını okuyabilecek. Çok fazla gruba üye olan ve gruplarla ilgili konuları kaçıran kullanıcılar için hayata geçirilecek yeni özelliğin kısa bir süre içerisinde uygulamaya entegre edilmesi bekleniyor.

Grup yöneticileri , gruplarına yeni bir kişi eklediklerinde, eklenen kişi grubun en üst kısmında grupla ilgili açıklama kısmını görecek ve grubun niteliğiyle ilgili bilgi sahibi olacak. Bu sayede yeni katılımcılar grup açıklamalarını , muhtemelen grup kurallarını görebilecek ve dikkate almayı ihmal edemeyecek. Grup açıklama özelliği Android beta sürümlerinde yer alıyor,  Özelliğin yakın zamanda iOS ve Windows Phone cihazlarına da eklenmesi bekleniyor.

KPSSCAFE - ANKARA

21 Şub 2018 - 23:10 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler