WhatsApp Çöktü mü?Neden Girilemiyor!

WhatsApp çöktü mü? Neden girilemiyor? Dünyanın en çok kullanılan sosyal medyalarında dünya genelinde sorun yaşanıyor. WhatsApp bugün öğlen saatlerinde dünya genelinde çöktü. Uygulamaya girmeye çalışanlar mesaj gönderemiyor ya da mesaj alamıyor. Aynı sorun WhatsApp ile birlikte Instagram ve Facebook'ta da yaşanıyor.

WhatsApp çöktü mü? Neden girilemiyor? Dünyanı nen çok kullanılan sosyal medyalarında dünya genelinde sorun yaşanıyor. WhatsApp bugün öğlen saatlerinde dünya genelinde çöktü. Uygulamaya girmeye çalışanlar mesaj gönderemiyor ya da alamıyor. Aynı sorun WhatsApp ile birlikte Instagram ve Facebook'ta da yaşanıyor.

WhatsApp, bugün TSİ 13.40 sularında dünya genelinde çöktü. Uygulamaya giren kullanıcılar mesaj ya da fotoğraf gönderemiyor. WhatsApp'tan konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, Facebook ve Instagram'da da erişim sorunu yaşandığı göze çarpıyor.

Haftalar önce yaşanan erişim sorununda Facebook, Instagram ve WhatsApp aynı anda erişimdem kopmuş ve saatlerce dünya genelinde normale dönememişti.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Whatsapp'a erişim sıkıntı yaşanıyor. Sosyal medya kullanıcıları Twitter hesaplarından whatsapp'ın çöktüğünü ve erişim sağlayamadıklarını paylaştılar.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

WhatsApp'ın yanı sıra bir diğer popüler sosyal medya uygulaması Instagram'da da erişim sorunu yaşanıyor. Yetkililerden ise henüz net bir açıklama gelmedi.

14 Nis 2019 - 13:40 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler