Whatsapp'a İki Yeni Özellik! Bakın Neler Değişti ?

Akıllı telefon kullanıcılarının vazgeçilmezi haline gelen dünyanın en sık kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a yeni bir özellik geldi. Bu özellikle birlikte hem görsel açıdan farklılıklar hemde fonksiyonel yenilikler ortaya çıktı.

Whatsapp'a İki Yeni Özellik! Bakın Neler Değişti ?

Akıllı telefon kullanıcılarının vazgeçilmezi haline gelen dünyanın en sık kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a yeni bir özellik geldi. Bu özellikle birlikte hem görsel açıdan farklılıklar hemde fonksiyonel yenilikler ortaya çıktı. Whatsapp'ın yeni özellikler kullanıcıları heyecanlandırmayı başardı.

Whatsapp Beta programına katılan kullanıcılar için aktif olan iki özellikten ilki sohbet sekmesiyle ilgili. Bu sekmede en çok görüşme yaptığınız iki sohbeti kısayola ekleyebiliyor bu sayede bu kişilerle daha hızlı iletişime geçebiliyorsunuz.

Bir diğer özellik de kamera kullanımında oldu. Whatsapp Beta programında kamera gibi sık kullanılan uygulamalar kısa yol sekmesine dahil edilecek bu sayede kullanıcılar daha hızlı işlem yapabilecek. Özellikler kısa süre sonra herkes için aktif olacak. Daha önce bu yenilikleri denemek isteyenlerin Whatsapp Beta sürümüne dahil olmaları gerekiyor.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

04 Ağu 2017 - 12:03 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler