Vine videoları internet olmadan da izlenebilecek

Popüler video uygulaması Vine çok önemli bir yeniliğe imza atıyor. İşte detaylar...

Kısa süreli videoların barındığı ve pek çok kullanıcının adını duyurmasını sağlayan Vine'a 'çevrimdışı izleme' özelliği geldi. Bu özellik sayesinde bir kez internete bağlıyken yüklenen videoları izlemek için bir kez daha internete girmek durumunda kalmayacak; internete bağlı olmasanız da videoları izleyebileceksiniz. Özellikle kota canavarı olan bu tip bir uygulamada çevrimdışı izleme özelliğinin getirilmesi kullanıcılar için büyük bir avantaj.
Yeni güncelleme ile birlikte Vine'ın çok daha hızlı açıldığı ve çalıştığı dikat çekerken, bu güncelleme şu an için sadece iOS platformuna gelmiş durumda.
Yani Android cihazlar için henüz Vine'a böyle bir güncelleme çıkmış değil.

19 Mar 2015 - 10:49 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler