Ünlü Fizikçi Stephen Hawking: " Şuan İnsanlık Tarihinin En Tehlikeli Dönemi İçerisindeyiz "

Dünyaca ünlü Fizikçi Stephen Hawking, geçtiğimiz gün itibariyle hastaneye kaldırılmıştı. Yaptığı açıklamalarla sosyal medya gündemini sallayan Stephen Hawking, hastaneye kaldırılmasıyla da büyük şok yarattı. Son açıklamasında insanlık tarihinin içinde bulunduğu durumu " en tehlikeli dönem " olarak nitelendirmişti.

Dünyaca ünlü Fizikçi Stephen Hawking, son açıklamalarıyla şok etkisi yaratmıştı. Yaptığı açıklamada, insanlık tarinin şuanda en tehlikeli döneminde olduğumuzu vurgulayan Stephen Hawking, ABD başkanına, dolardaki yükselişe, ülkeler arası siyasi problemlere ve Dünyada yaşananlara ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu.

Açıklamasında geniş bir yelpazeyle sürece ilişkin anektodlarını paylaşan Hawking, iletişim kurmanın önemine, artan iletişimsizlik problemine, teknolojinin hayatımıza girişiyle insanların robotlaşmasına ve küresel ısınmaya dikkat çekerken; insanların tüm bu problemlerin giderilmesi noktasında ortak çalışması gerektiğini aktarmıştı.

Yabancı basın organlarından birisine yaptığı açıklamasında insanlık tarihinin tehlikeli dönemlerinin ancak beraber çalışılarak, çaba sarfedilerek önlenebileceğini aktaran fizikçi, insanoğlunun geçmişten ders çıkarmasını gerektiğini de vurgulamıştı.

Hastaneye kaldırıldı, Dünya gündeminde şok etkisi yarattı.

Stephen Hawking, geçtiğimiz günler itibariyle hastaneye kaldırıldı. Tedavisi süren ve zaten mevcut bulunan ALS hastalığı bulunan Hawking, Dünyanın tanıdığı en önemli bilim adamları arasında yer alıyor. Hastaneye kaldırıldığı haberinin paylaşılmasıyla da şok etkisi yaratan Hawking' in sağlık durumunun şuanki seyriyle alakalı bir bilgi henüz paylaşılmadı.

04 Ara 2016 - 10:35 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler