Türklerin internette aradığı en çok aradığı haberler

Türklerin internette aradığı en çok aradığı haberler ve haberlerden daha fazla kullanıcılara sordukları yeni soruların cevaplarını bu haberde cevapladı.

Türklerin internette aradığı en çok aradığı haberler ve haberlerden daha fazla kullanıcılara sordukları yeni soruların cevaplarını bu haberde cevapladı.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, kendi web sitesini temel alarak internette en çok arama yapılan sosyal medya başlıklarının bir listesini çıkarttı. DBE'nin yaptığı özel listelemeye göre, "Ev Ödevleri, Olumsuz Davranışları Değiştirme, Çocuklarda Korku, Çocuğunuzun Hafızasını Nasıl Geliştirebilirsiniz?, Anne Olmak ve Dönüm Noktası, Zeka Doğuştan mı Gelir Geliştirilebilir mi?, Çocuk ve Kitap, Çocuğu Tehlikelerden Korumak, Aileyle Birlikte Geçirilen Zamanın Çocuğa Katkıları, 0- 3 Yaş Çocuklar ve TV, Çocuklarda Dil Becerisi ve Dikkat Eksikliği" en çok arama yapılan başlıklar oldu.
Ebeveynlerin çocuklarıyla ilgili konularda ilk olarak internete başvurduklarına dikkat çeken uzmanlar, bu nedenle web sitelerinde yer alan bilgilerin ve kaynaklarının dikkate alınmadan önce mutlaka doğruluğunun sorgulanmasını tavsiye ediyor.

06 Nis 2015 - 01:58 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler