Telegram Kurucusu: WhatsApp'ı Hemen Silin Çünkü...

Telegram kurucusu Pavel Durov, mesajlaşma uygulaması dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp her geçen gün adından söz ettirmeyi başarıyor son olarak Telegram kurucusu Pavel Durov güvenlik sorunları nedeniyle kullanılmaması gerektiğini vurguladı.

Telegram Kurucusu: WhatsApp'ı Hemen Silin Çünkü...
Telegram Kurucusu: WhatsApp'ı Hemen Silin Çünkü...
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Telegram kanalından açıklama yapan Durov, WhatsApp’la ilgili eleştirilerde bulundu.

Durov, “WhatsApp mesajlarınızı korumuyor, bu uygulama fotoğraf ve mesajları izlemek için bir Truva Atı (zararlı yazılım) gibi kullanılıyor” dedi.

Sorunun WhatsApp’ın sahibi Facebook’un politikalarından kaynaklı olduğunu kaydeden Durov, uygulamadaki bu zafiyetin, geliştirici tarafından izinsiz şekilde verilere ulaşılmasını sağlayan bir 'backdoor algoritması' gibi kullanılabileceğini belirtti.

Durov, kullanıcılara güvenlik açığından dolayı uygulamayı telefonlarından silmelerini önerdi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

21 Kas 2019 - 23:25 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler