Şok Açıklama! 5.5 Milyon Kullanıcının Bilgileri İnternete Sızdı !

İnternet Güvenlik şirketinden Şok açıklama, milyonlarca kişinin bilgileri internete sızdı. Cloudflare, SSL hizmeti verdiği şirketlere ait bilgilerin internete sızdığını açıkladı.

Şok Açıklama! 5.5 Milyon Kullanıcının Bilgileri İnternete Sızdı !

İnternet Güvenliği Şirketi CloudFlare'den milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren açıklama ! 5.5 Milyon kullanıcının bilgileri sızdı. İnternet güvenliği şirketlerinden birisi olan CloudFlare, birlikte çalıştığı şirketlere ait kullanıcı şifreleri, cookie, token gibi kimlik doğrulama bilgilerinin sızdırıldığını açıkladı.  İnternette milyonlarca internet sitesine SSL hizmeti veren CloudFlare, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, milyonlarca kullanıcının bilgisinin bir güvenlik açığı yüzünden sızdığını açıkladı.

18 Şubat 2017 tarihinde Google'a ait Project Zero Güvenlik girişimi çalışanlarından Ormandy tarafından fark edildiği öğrenilen güvenlik açığının, 22 Eylül 2016 tarihinde meydana geldiği, 13 Şubat 2017 tarihinden itibaren sömürülmeye başlandığı dile getiriliyor. Firma 3 milyon 300 bin 300 http isteğinden birinin potansiyel bellek açığa çıkması anlamına geleceğini de bildirdi. Otel rezervasyon bilgileri, şifreler, ve mesajların çalınabildiğini açıklayan Cloudflare'yi kullanan Türkiye'den de çok büyük internet siteleri bulunuyor.

Teknoloji haberleri, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirin.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Şub 2017 - 13:50 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler