Şiddet İçerikli O Oyun Bir Cana Daha Mal Oldu: Çocuklarınızı Uzak Tutun !

Şiddet içerikli olan Metin2 oyunu bir cana daha mal oldu. İstanbul'da yaşanan olayda 13 yaşındaki Hakan, evinde boğazında sargı bezi sarılı halde bulundu. Bilgisayar ekranında ise Metin2 oyunu açıktı. İşte yaşanan olay.

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre 13 yaşındaki Hakan bilgisayar başında ölü halde bulundu. Bilgisayar ekranında ise Metin2 adlı şiddet içerikli oyunun açık olduğu görüldü.

İstanbul'un Esneyurt İlçesinde fırını olan Ekinci Ailesinin 4 çocuğundan biri olan 13 yaşındaki Hakan 7. sınıf öğrencisiydi. En büyk hayali doktor olmak olan Hakan'ın bilinen herhangi bir rahatsızlığı da yoktu. “Doktor olunca en büyük iğneyi size vuracağım” sözü de Hakan'ın anne ve babasına sinirlendiğinde söylediği söz dü. Habertürk Gazetesinden Müslim Sarıyar'ın kaleme aldığı haberine göre 25 Temmuz günü aile sabah erkenden kalkıp fırına gitti. Evde kalan Hakan, saat 15.00 sıralarında üst katta oturan amcasının evinde yemek yemeye gitti. Yine yengesinin iddiasına göre Hakan 17.00 sularında evine gitmek için kalktı  Hakan'ın abisi Ersin, saat 19.00 sularında babaannesiyle birlikte eve girdiğinde kardeşini bilgisayarın yanında yerde yatar şekilde buldu. Boğazında ise sargı bezi 2 defa dolanmıştı ve 2 kere de düğüm atılmıştı.

Abisi Ersin, yerde yatan kardeşini kucaklayıp en yakın hastaneye götürdü. Doktorlar, Hakan’ın olay günü saat 17.30 sıralarında öldüğünü, hastaneye getirildiğinde hayatta olmadığını açıkladı. Ailesi ise Hakan'ı fazla dışarı çıkmayan, arkadaşları ile bilgisayar üezrinden yazışan ve şiddet içerikli Metin2 oyununu oynayan biri olarak tanımladı.

Hakan'ın babası Mehmet Ekinci, “Kardeşimin söylemesine göre bilgisayarı da temizlenmiş. Hastanede boynunda tırnak izi olduğunu gördük. Kafamızı karıştıran konu ise sargı bezinin 2 kez ayrı ayrı düğümlenmesi” diye konuştu. Anne Gülizar Ekinci ise “Olay günü amcasında yemek yemiş. 17.00 sıralarında da yengesi evimize girdiği görmüş. 2 saat evde yalnız olduğunu biliyoruz. O gün arkadaşlarıyla yazışmış. Söylediklerine göre aniden de yazışmadan kopmuş” dedi.

Daha Önce Bir Can Daha Almıştı

Metin2 adlı oyunun bağımlısı olan 13 yaşındaki Musa Sang, Erzurum'da karakterini satmak istemediği için öldürülmüştü. Antalya Valili ise oyunu 15 yaşından küçüklere yasaklamıştı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

03 Ağu 2017 - 08:41 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler