Selfie ile Çalışan iPhone 6C Piyasaya Çıkıyor!

iPhone 6C'ler piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Selfie özelliği ile açılan telefon, bu özelliği ile kendini diğerlerinden farklı kılıyor. iPhone severler merakla 6C'yi bekliyor.

iPhone 6C'ler piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Selfie özelliği ile açılan telefon, bu özelliği ile kendini diğerlerinden farklı kılıyor. iPhone severler merakla 6C'yi bekliyor.

iPhone 6C'ler Çok Yakında Piyasada

 Apple'ın önümüzdeki aylarda satışa çıkaracağı iddia edilen iPhone 6C'lere ilişkin görüntüler sızdırıldı. Amerika merkezli teknoloji devi Apple'a yakın kaynaklar, şirketin 2015 yılında iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve iPhone 6C olmak üzere üç yeni model tanıtacağını iddia etti.

İPHONE 6C GÖRSELLERİ

Bu iddialardan sonra iPhone 6C'ye ilişkin bazı görüntüler sızdırıldı. iPhone 6C'ye ait olduğu iddia edilen görüntülerde Apple'ın daha önce iPhone 5C'lerde kullandığı renkli plastik kasaları kullandığı görülüyor.

RENKLİ PLASTİK KASA UCUZ İPHONE DEMEK

iPhone 6C'ye ait olduğu iddia edilen görseller Apple meraklılarının da oldukça ilgisini çekti. Çünkü Apple daha önce renkli plastik kasaları kullandığı iPhone 5C'lerin fiyatlarını normal iPhone modellerine göre daha da aşağıda tutmuştu. Apple, iPhone 6C'de bu kasaları kullanırsa fiyatlarının da düşük olacağına kesin olarak bakılıyor...

(ensonhaber)

01 Nis 2015 - 14:18 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler