Microsoft Uyardı! 1 Yıl Ömrü Kaldı!

Microsoft Windows 7 desteği için son tarihi açıkladı. Microsoft'un yaptığı duyuruya göre 14 Ocak 2020 tarihinden sonra artık Windows 7 için ücretsiz güvenlik güncellemesi sunulmayacak. İşte detaylar...

Microsoft Windows 7 desteği için son tarihi açıkladı. Microsoft'un yaptığı duyuruya göre 14 Ocak 2020 tarihinden sonra artık Windows 7 için ücretsiz güvenlik güncellemesi sunulmayacak. İşte detaylar...
 

Microsoft, 10. yılına giren popüler işletim sistemi Windows 7 için verdiği desteği bir yıl içinde sonlandıracağını açıkladı. Buna göre Microsoft, ilk olarak 22 Temmuz 2009 tarihinde piyasaya sürülen Windows 7 için verdiği desteği 14 Ocak 2020 tarihinden itibaren sona erdirecek.

Windows 7 işletim sistemi kullanıcıları, bu tarihten sonra artık güvenlik güncellemelerini ücretsiz olarak alamayacak. 2020 yılından itibaren Windows 7 kullanamaya devam edecek olan bilgisayar kullanıcılara, 3 yıllık güvenlik güncellemeleri belirli bir ücret karşılığında satılacak.

PAZARIN YAKLAŞIK YARISI ONUNLA ÇALIŞIYOR

Geçmişi 10 yıl öncesine dayanan Windows 7, işletim sistemi pazarında halen, ciddi bir paya sahip olarak görülüyor. Araştırma kuruluşu Net Applications'ın araştırma verilerine göre bugün itibariyle Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarların % 42.8’i Windows 7 işletim sistemi ile çalışıyor.

Microsoft, Windows 7’den sonra, 26 Ekim 2012 tarihinde Windows 8’i, 17 Ekim 2013 tarihinde Windows 8.1’i ve son olarak da 29 Temmuz 2015 tarihinde de Windows 10 işletim sistemini pazara sunmuştu.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

16 Oca 2019 - 11:45 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler