LG G4 test etmek isteyen kullanıcılar test edecek

LG G4 test etmek isteyen kullanıcılar LG G4 ücretsiz olarak test edecek.

LG G4 test etmek isteyen kullanıcılar LG G4 ücretsiz olarak test edecek.

Geçtiğimiz gün amiral gemisini deri arka kapak ile tanıtacağı haberinin ardından, şimdi ise hayranlarını çok sevindirecek bir haber paylaştı. LG kendi Facebook hesabı üzerinden, bedava 5000 adet G4 dağıtacağı haberini paylaştı. Paylaşım ilk olarak şaka gibi görünse de LG, paylaşmış olduğu hediye anketi ile hayranlarına yeni amiral gemisini sunmayı amaçlıyor. Ankete katılanlar arasından yapılacak çekiliş ile 5000 adet G4 akıllı telefon ve sürpriz hediyeler paylaşacak olan LG, göstermiş olduğu cömertlik ile hayranlarının kalbinde yer edecek. LG, bu 5000 adet G4 akıllı telefon ve sürpriz hediyelerini, Türkiye, Endonezya, Singapur, ABD,Çin, Hindistan, Brezilya, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Meksika, Japonya ve Hong Kong'da ki şanslı talihlilerine dağıtacak.

09 Nis 2015 - 22:53 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler