LG 4 bin kişiye LG G4 dağıtacak

LG G4 modelini ilerleyen günlerde tanıtacak ve lg g4 modeli tanıtıldıktan sonra kullanıcılara sunulacak olan akıllı telefon ve başarılı akıllı telefonlar sunulacak.

LG G4 modelini ilerleyen günlerde tanıtacak ve lg g4 modeli tanıtıldıktan sonra kullanıcılara sunulacak olan akıllı telefon ve başarılı akıllı telefonlar sunulacak.

15 ülkedeki 4 bin şanslı tüketiciye LG G4’ü herkesten önce deneyimleme şansı verilecek.

TÜRKİYE'DE DE DENENECEK

LG başvurular sonucunda oluşacak bir havuz içinden 4 bin tüketiciyi seçecek ve muhtemelen onlara LG G4’ün test versiyonunu denemeleri için gönderecek. Başvurular 15 ülkeden yapılabilecek ve bu ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor. Ayrıca Güney Kore, Endonezya, Singapur, ABD, Çin, Hindistan, Brezilya, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, Meksika, Japonya ve Hong Kong da başvuru yapılabilecek ülke ve bölgeler arasında bulunuyor.

LG G4 KULLANICILARDA KALABİLİR

Cihazlar bu 4 bin test kullanıcısına herhangi bir ücret istenmeden verilecek, ancak bunlar ödünç verilmiş cihazlar olacak, mülkiyeti onlara geçmeyecek. Bu test kullanıcılarından akıllı telefonu kullanarak farklı işleri gerçekleştirmeleri ve sonucunda da geri bildirimde bulunmaları veya deneyimlerini sosyal medya üzerinden paylaşmaları istenecek. Ve bu işin sonunda çeşitli hediyeler kendilerinin olacak. LG G4’ün bu hediyeler arasında olup olmadığı bilinmiyor.

08 Nis 2015 - 19:06 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler