İnternet Devinden Korkutan Uyarı! 'Yıllarca Sürecek Acıya Hazır Olun'

Dünyanın en büyük online alışveriş sitelerinden birisi olan alibaba.com'un kurucusu Jack Ma'dan korkutan uyarı. Ma, "Dünya, önümüzdeki 30 yıl içinde mutluluktan çok acı görecek." dedi.

İnternet Devinden Korkutan Uyarı! 'Yıllarca Sürecek Acıya Hazır Olun' 

Dünyanın en büyük internet sitelerinden birisi olan Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, internetin ekonomiyi kötü yönde etkileyeceğini ve gelecekte insanların büyük sorunlar yaşayabileceğini söyledi.

Dünyanın en büyük online alışveriş sitelerinin başında gelen Alibaba.com'un kurucusu Jack Ma, Çin'de katıldığı bir konferansta korkutucu açıklamalarda bulundu. 

Ma, "Dünya, önümüzdeki 30 yıl içinde mutluluktan çok acı görecek. Yaşanacak toplumsal çatışmalar her türlü sanayiyi ve yaşam kesimini etkileyecek." dedi. Yapay Zeka'nın gelişiminin insanlığa katkıdan çok zarar verebileceğini söyleyen Ma, robotların sadece insanların yapamadıkları şeyleri yapmak için programlanması gerektiğini söyledi, "Yöneticiler bunu beceremeyeceklerse, konuyu kendilerine anlatacak genç insaları işe almalılar.Makinalar yalnızca insanların yapamadıklarını yapmalı. Ancak bu şekilde makineleri insanların ikamesi değil, iş arkadaşları olarak kabul edebiliriz" dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Nis 2017 - 17:53 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler