İnstagram'a Yeni Özellikler Geliyor! Hashtag Kullananlar Çok Sevecek

Dünya'nın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım uygulaması İnstagram'a yakın zamanda yeni özellikler geliyor. Instagram resmi blogundan yapılan açıklamaya göre beğenilen özelliklerden birisi olan Keşfet bölümüne yeni özellikler yolda.

İnstagram'a Yeni Özellikler Geliyor! Hashtag Kullananlar Çok Sevecek 

Dünya'nın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım uygulaması İnstagram'a yakın zamanda yeni özellikler geliyor. Instagram resmi blogundan yapılan açıklamaya göre beğenilen özelliklerden birisi olan Keşfet bölümüne yeni özellikler yolda. Bu yenilikler Hashtag hikayeleri ve yer hikayeleri olacak. Instagram'a yeni özelliklerin ne zaman ekleneceği netleşmezken, özelliklerin direkt olarak keşft olarak bilinen yani Explore bölümünde kullanıcıların karşısına çıkacağı, Hashtag hikayeler özelliğiyle kullanıcıların ilgilendiği hashtagları aratıp hikayelere göz atabileceği bildirildi.  

İki özelliğin de keşfet bölümünde bulunan arama kutusunda yapılan arama sonucunda ekranın en üstünde bir daire şeklinde çıkacak hikayelerden oluşacağı öğrenilirken, hikayelerin kullanımını büyük ölçüde arttıracağı söyleniyor.

Kamudan haberler, Ekonomi haberleri , Teknoloji haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 May 2017 - 14:03 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler