Instagram'dan Kullanıcılarını Üzecek Güncelleme! Artık Göremeyeceksiniz!

Instagram, dünya üzerinde en çok kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformlarından birisi.Instagram'ın devreye sokacağı yeni özelliği kullanıcıları üzecek. Kullanıcılar yakından takip etmedikleri kişilerin fotoğraflarını göremeyecek.İşte tüm ayrıntılar haberimizde

Instagram'dan Kullanıcılarını Üzecek Güncelleme! Artık Göremeyeceksiniz!
Instagram'dan Kullanıcılarını Üzecek Güncelleme! Artık Göremeyeceksiniz!
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal medyanın gözde uygulamalarından olan Instagram'dan yeni düzenleme. Yakından takip edilmeyen hesapların fotoğrafları artık görünmeyecek.

Instagram'da gizlice (stalk yapan) hesaplara bakanlar için yolun sonu görünüyor. Şirket, kullanıcıların takip etmedikleri hesaplara 'bakma' sınırı getiriyor. Konuyla ilgili sürpriz bir açıklama yapan Facebook yönetimi, kullanıcıların iyi bir deneyim yaşamalarının istendiğini, toplumun bir parçası olmalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını vurguladı. Peki bundan sonra ne olacak? 

Instagram'a yakın kaynaklara göre hesabına giriş yapmamış kullanıcıların dışarıdan 'misafir' olarak hesaplara bakmasına sınırlama getireceğine dikkat çekerken, hesabına bağlı olanlar için bir değişiklik olmayacak. Ancak bazı iddialara göre Instagram'da takip edilmeyen hesaplara hangi şartta olursa olsun fotoğraflara bakılamayacak; sadece birkaç fotoğraf ekrana yansıyacak. Yani takip etme zorunlu hale gelecek.

Yeni sistem ile Instagram hesabına giriş yapmayan kullanıcılar profillere girdiğinde artık fotoğrafları göremiyor

Elbette bu bir iddia; ancak Facebook yönetiminden gelen açıklamaya bakıldığında kayda değer bir değişiklik yapılacağı net olarak anlaşılıyor.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

24 Eki 2019 - 15:09 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler