HTC One M9 giderme, HTC One M9 nasıl ısınma sorunu giderilir? HTC One M9 ısınma sorunları giderme programı

HTC One M9 modeli ile beraber kullanıcılarına daha yeni özellikler sunacak olan HTC One M9 modelinde kullanıcıların ısınma sorunları yaşamasına neden olmuştu.

HTC One M9 modeli ile beraber kullanıcılarına daha yeni özellikler sunacak olan HTC One M9 modelinde kullanıcıların ısınma sorunları yaşamasına neden olmuştu.

HTC One M9 telefon mdelindeki en büyük sorunlarıdan biri olan ısınma problemi ile ilgili olarak elde edinilen bilgiye göre bu sorun aşılmış durumda..
MWC 2015 etkinliği öncesinde teknoloji dünyasının bir numaralı gündemi Snapdragon 810’un ısınma problemiydi. LG’nin ve HTC’nin yeni akıllı telefonlarında Snapdragon 810 kullanacaklarını açıklamasında gözler Samsung’a çevrilmiş ve yapılan açıklamada Galaxy S6’da işlemci olarak Exynos 7420’nin kullanılacağı açıklanmıştı.
HTC One M9’un bu konuda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağıyla ilgili bu zamana kadar birçok söylentiler dolaştı. Geçen hafta cihazın ne kadar ısındığını gösteren termal bir tablo yayınlanmıştı. Tabloya baktığımızda cihazın 55.4 santigrat dereceyle neredeyse kaynama noktasına eriştiğini görmüştük.

24 Mar 2015 - 19:33 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler